Teška prometna nesreća

FRONTALNI SUDAR U srazu automobila i kamiona kod Pule poginuo vozač

Hina

Foto Srecko Niketic/PIXSELL

Foto Srecko Niketic/PIXSELL

Prema zasad dostupnim informacijama, teška nesreća se dogodila kad je vozač osobnog automobila "honda civic" iz još neutvrđenih razloga prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s kamionom koji se kretao iz suprotnog pravcaJedna je osoba poginula u sudaru automobila i kamiona u petak ujutro, u 7,15 sati, na cesti Vodnjan-Pula, izvijestila je jutros istarska policija.


Prema zasad dostupnim informacijama, teška nesreća se dogodila kad je vozač osobnog automobila “honda civic” iz još neutvrđenih razloga prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s kamionom koji se kretao iz suprotnog pravca.


Zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u sudaru, na mjestu nesreće preminuo je vozač honde, a vozač kamiona prošao je bez ozljeda.
U tijeku je očevid, a prometnica je od 7.25 sati zatvorena za sav promet pa se vozila preusmjeravaju preko Galižane i Istarskog ipsilona.


Foto Srecko Niketic/PIXSELL

18.12.2020., Pula – U teskoj prometnoj nesreci na cesti koja vodi od Galizane prema Vodnjanu u sudaru kamiona i osobnog vozila jedna je osoba poginula. Policijski ocevid u tijeku. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL