Rezultati očevida

U srazu automobila poginuo 26-godišnji suvozač. Teško ozlijeđen 23-godišnji vozač i 47-godišnja suvozačica

Šarlota Brnčić

Ilustracija Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ilustracija Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Lakše tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji vozačPU dubrovačko-neretvanska objavila je detalje teške prometne nesreće koja se dogodila jučer, oko 16 sati, na državnoj cesti D-8, u blizini Slanog, a koja je za posljedicu imala smrtno stradavanje jedne osobe, dvije teško ozlijeđene i jednu lakše ozlijeđenu osobu.


U prometnoj nesreću su sudjelovali automobili dubrovačkih i splitskih registarskih oznaka, a uslijed sudara, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji suvozač iz vozila dubrovačkih registarskih oznaka, dok je teške ozlijede zadobio 23-godišnji vozač vozila dubrovačkih registarskih oznaka i 47-godišnja suvozačica vozila splitskih registarskih oznaka.


Lakše tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji vozač vozila splitskih registarskih oznaka.
Svi ozlijeđeni su prevezi u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju, dok je tijelo preminuloga prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.


Za vrijeme trajanja očevida, kojim su rukovodili policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik, a promet na tom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren.


Okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nesreće se još uvijek utvrđuju.