Sudari

U samo nekoliko minuta skrivio dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene

Šarlota Brnčić

foto Mateo Sardelin

foto Mateo SardelinU Ulici bana Jelačića u Nuštru 27-godišnjak je, upravljajući automobilom belomanastirskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine, udario u stražnji dio automobila vinkovačkih registracijskih oznaka koji je 31-godišnjak prethodno zaustavio neposredno ispred raskrižja s ulicom Križnog puta radi crvenog svjetla na semaforu.


Nakon nekoliko minuta 27-godišnjak napušta mjesto ove prometne nesreće i u ulici Križnog puta započinje pretjecanje traktora osječkih registracijskih oznaka koji je skretao ulijevo na prilazni kolnik obiteljske kuće. Pritom udara u stražnji dio traktora kojim je upravljao 52-godišnjak.


U OŽB Vinkovci utvrđeno je da su oba vozača automobila lakše ozlijeđeni, dok je 30-godišnji suvozač u automobilu belomanastirskih oznaka teže ozlijeđen, a vozač traktora nije ozlijeđen.
27-godišnji vozač automobila odbio je ispitivanje prisutnosti alkohola i droga u organizmu, ali su mu krv i urin radi analize izuzeti u OŽB Vinkovci, dok kod druga dva vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.
Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava protiv 27-godišnjaka zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.