Općinsko državno odvjetništvo

U Rijeci priveden osumnjičeni za pedofiliju: Postoji osnovana sumnja da je počinio ova gnjusna djela

Šarlota Brnčić

Ilustracija: Pixabay

Ilustracija: Pixabay

Kako su priopćili iz odvjetništva, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 56-godišnjak počinio navedena kaznena djela tijekom siječnja i početkom ožujka ove godine na području Primorsko-goranske županije.U riječkom Općinskom državnom odvjetništvu, nakon što su zaprimili kaznenu prijavu PU primorsko-goranske, ispitan je 56-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine osumnjičen za niz kaznenih djela na štetu djece.


Sumnjiči se za kaznena djela mamljenja djece za zadovoljenje spolnih potreba, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina i upoznavanja djece sa pornografijom.


Kako su priopćili iz odvjetništva, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 56-godišnjak počinio navedena kaznena djela tijekom siječnja i početkom ožujka ove godine na području Primorsko-goranske županije.
Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.