Sinoćnja paljba

U pucnjavi u stanu teško ozlijeđen 27-godišnjak. U tijeku potraga za naoružanim muškarcem

Šarlota Brnčić

Reuters

Reuters

Nakon ispaljenja hitaca počinitelj se udaljio. Ozlijeđenom 27-godišnjaku su u bolnici utvrđene teške tjelesne ozljede u predjelu obje noge te je zadržan na daljnjem liječenju, navode iz policije

Splitska policija intenzivno radi na rasvjetljavanju sinoćnjeg incidenta, pucnjave u kojoj je teško stradao 27-godišnjak, a još uvijek traje potraga i za odbjeglim muškarcem koji je upao u stan i pucao.
Iz splitsko-dalmatinske policijske uprave za sada je kratko priopćeno kako je u tijeku kriminalističko istraživanje u vezi okolnosti pucnjave i traganje za sada nepoznatim počiniteljem koji je sinoć oko 22.30 sati ispalio više hitaca iz pištolja u 27-godišnjaka koji se nalazio u stanu na području Dračevca.
U stanu se nalazila i 30-godišnjakinja koja nije ozlijeđena. Nakon ispaljenja hitaca počinitelj se udaljio. Ozlijeđenom 27-godišnjaku su u bolnici utvrđene teške tjelesne ozljede u predjelu obje noge te je zadržan na daljnjem liječenju, navode iz policije.
O motivima pucnjave za sada se može samo nagađati, te bi se više o najnovijem incidentu trebalo znati kada bude uhvaćen počinitelj.