Privedene dvije osobe

U Novom Vinodolskom prijetio policajcu koji je privodio osobu za kojom je bila raspisana tjeralica

Šarlota Brnčić

Foto Marko Prpic/PIXSELL

Foto Marko Prpic/PIXSELL

Policija 44-godišnjaka sumnjiči da je jučer tijekom postupanja policijskih službenika, na području Novog Vinodolskog, a vezano za privođenje drugog hrvatskog državljanina za kojim je bila raspisana potraga zbog kaznenog djela teške krađe, tom prilikom policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnjePolicijski službenici Policijske postaje Crikvenica, u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske, proveli su krim istraživanje nad 44-godišnjim i još jednim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u kaznena djela prijetnje i teške krađe.


Policija 44-godišnjaka sumnjiči da je jučer tijekom postupanja policijskih službenika, na području Novog Vinodolskog, a vezano za privođenje drugog hrvatskog državljanina za kojim je bila raspisana potraga zbog kaznenog djela teške krađe, tom prilikom policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje.


Priveden je na kriminalističko istraživanje zajedno s drugim osumnjičenikom za kojega je utvrđeno da je 17. siječnja ove godine provalio u obiteljsku kuću na području Novog Vinodolskog iz koje je otuđio novac. Time je materijalno oštetio 69-godišnju vlasnicu kuće.
Po završetku istraživanja, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.