Divljaštvo na djelu

U Novalji mladi Nijemac skakao po taksi vozilima! Trgao je table i retrovizore

Marin Smolčić

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Nakon privođenja u Policiju rabijatni mladić je „napuhao“ 1,65 promila alkohola u krvi, što je bilo dovoljno za podniošenje prijave za počinjenu štetu i narušavanje javnog reda i mira.Iako su zbog epidemije isključene fešte na Zrći kod Novalje, tamošnja policija stalno ima posla. Prema današnjoj dojavi iz Policijske postaje Novalja tamošnji su policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Njemačke. On se sumnjiči da je u utorak, 4. kolovoza 2020. godine u Novalji oštetio dva vozila taxi službe. Mladić je ničim izazvan skakao po haubama i krovovima taxija, trgao taxi table i retrovizore.


Nakon privođenja u Policiju rabijatni mladić je „napuhao“ 1,65 promila alkohola u krvi, što je bilo dovoljno za podniošenje prijave za počinjenu štetu i narušavanje javnog reda i mira.


Istoga dana u Novalji su nepoznati počinitelji iz dva otključana apartmana ukrali novac, vlasništvo 38-godišnjeg državljanina Slovenije i 43-godišnje državljanke Španjolske. Iz trgovačkog centra Novalja ukraden je službeni mobitel, vlasništvo tog trgovačkog centra.
Policijski službenici Policijske postaje Gospić jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom iz Gospića. On se sumnjiči da je u utorak, 4. kolovoza 2020. godine u mjestu Vukava, prijetio ubojstvom 34-godišnjakinji iz Gospića. Navodno su u pitanju „stari računi“ i nesuglasice.


Protiv počinitelja je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a on je odmah predan pritvorskom nadzorniku.