Privedena šestorica

Divljali na pumpi u Kraljevici, ozlijedili policajca i još dvije osobe

Vladimir Mrvoš

Policija / NL arhiva

Policija / NL arhiva

Policija provodi kriminalističko istraživanje nad šestoricom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv života i tijela, kao i kaznenih djela protiv javnog redaKRALJEVICA Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, u suradnji sa službenicima I. i II policijske postaje Rijeka, interventne policije te Policijske postaje Krk, provode kriminalističko istraživanje nad šestoricom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv života i tijela, kao i kaznenih djela protiv javnog reda.


 


Temeljem dosadašnjih utvrđenih činjenica, policija ih sumnjiči da su 20. srpnja  na benzinskoj postaji u Kraljevici narušavali javni red i mir te pritom ozlijedili tri hrvatska državljana.
Jedan od njih je i policijski službenik koji je u skladu s policijskim ovlastima postupao zbog narušavanja javnog reda i mira.


Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja te sankcioniranja počinitelja.