Nije joj prvi put

U Karlovcu sletjela autom u kanal, pa dobila 50 dana zatvora zbog vožnje bez dozvole

Hina

Foto Arhiva/NL

Foto Arhiva/NL

Osim što je vozila javnim prometnicama prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima vozila je i neprilagođenom brzinom te je, kako piše u policijskom priopćenju, »zbog nedovoljnog vozačkog znanja sletjela van kolnika u odvodni kanal i lako se ozlijedila«KARLOVAC – Na Općinskom sudu u Karlovcu u petak je 34-godišnja vozačica bez vozačke dozvole, kao višestruka prekršiteljica Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažnjena sa 50 dana zatvora, priopćila je u petak karlovačka policija.


U prekršaju je uhvaćena u četvrtak na nerazvrstanoj cesti u karlovačkom prigradskom naselju Kamensko.


Osim što je vozila javnim prometnicama prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima vozila je i neprilagođenom brzinom te je, kako piše u policijskom priopćenju, »zbog nedovoljnog vozačkog znanja sletjela van kolnika u odvodni kanal i lako se ozlijedila«.
Pošto je utvrđeno da se radi o višestrukoj prekršiteljici, tzv. recidivistici, vozačica je jučer bila uhićena, a danas joj se sudilo, te ostaje 50 dana u zatvoru.


Glasnogovornica karlovačke policijske uprave Andreja Lenard rekla je Hini da prekršaje vožnje bez vozačke dozvole rade uglavnom muškarci, no da ova vozačica nije prva žena u Karlovačkoj županiji kažnjena za upravljanje vozilom bez stečenog prava na upravljanje vozilima B kategorije, otkako je prošle godine donijet pooštren Zakon o sigurnosti prometa na cestama.