Nesreća

U Dunavu su se na putu prema Hrvatskoj utopila dva migranata

Hina

Foto Dubravka Petric/PIXSELL

Foto Dubravka Petric/PIXSELL

»Policija je obaviještena da se jedan čamac koji je prevozio skupinu migranata prevrnuo u ponedjeljak u 6 sati ujutro. Čini se da su pokušavali prijeći Dunav. Policija je na mjestu nesreće našla dva tijela utopljenika. Nastavlja se potraga, dodalo je ministarstvo«, prenosi AFPBEOGRAD Najmanje dvoje migranata utopilo se u ponedjeljak ujutro kada se prevrnuo čamac kojim su pokušavali stići do Hrvatske, navelo je srbijansko ministarstvo unutrašnjih poslova.


»Policija je obaviještena da se jedan čamac koji je prevozio skupinu migranata prevrnuo u ponedjeljak u 6 sati ujutro. Čini se da su pokušavali prijeći Dunav. Policija je na mjestu nesreće našla dva tijela utopljenika. Nastavlja se potraga, dodalo je ministarstvo«, prenosi AFP.


Policija nije precizirala spol poginulih ni broj osoba koje traži, kao niti broj putnika u čamcu koji se prevrnuo.
Prema izvješćima medija koji se pozivaju na izjave očevidaca, skupina od petnaestak migranata pokušala je rano u ponedjeljak kod mjesta Karavukovo, na teritoriju općine Sombor, čamcem prijeći na hrvatsku obalu rijeke Dunava, ali se čamac prevrnuo nedugo nakon što su zaplovili preko rijeke.


Prijavljen je nestanak četiri odrasle osobe i dva djeteta, dodali su mediji.