Nesreća

Trostruki sudar u tunelu Škurinje na riječkoj obilaznici, nastale velike gužve

Šarlota Brnčić

Foto: M. GRACIN

Foto: M. GRACIN

Na mjesto događaja izašli su i riječki vatrogasci sa dva vatrogasna vozila.Riječki vatrogasni centar uzbunjen je u 11.47 sati dojavom da se u tunelu Škurinje 1 u smjeru Rupe dogodila prometna nesreća te da je potrebna njihova stručna pomoć. Na mjesto nesreće upućene su dvije vatrogasne ekipe sa ukupno 8 vatrogasaca.


Prema prvim saznanjima u sudaru su sudjelovala dva automobila i vozilo vučne službe, a na koji način je došlo do prometne nesreće tek trebaju utvrditi djelatnici riječke Prometne policije.


Foto: M. GRACIN


Foto: M. GRACIN

Vatrogasci su vrlo brzo stigli na mjesto događaja, no, srećom, njihova pomoć ipak nije bila potrebna jer nitko od vozača nije ostao priklješten u vozilima. Čini se da su svi uspjeli proći i bez ozljeda.


“Privremeni prekid prometa zbog prometne nesreće na autocesti A7 između čvorova OREHOVICA i ŠKURINJE u tunelu Škurinje 1 u smjeru GP Rupa. Kolona je duga oko 2 km”, javio je HAK


Zbog nesreće i prekida prometa nastale su velike gužve, a prema posljednjim informacijama promet je otvoren, ali se prolazi samo jednom trakom.