Teška krađa u Gerovu

PROVALILI U UGOSTITELJKI OBJEKT Trojka u pritvoru zbog krađe sanitarne opreme, vozili se neregistriranim vozilom 

Vladimir Mrvoš

Gerovo / Snimio Sergej DRECHSLER

Gerovo / Snimio Sergej DRECHSLER

Tijekom privođenja jedan od osumnjičenika je pokušao i pobjeći, ali policijski službenici su ga odmah uhvatili i zajedno s ostalom dvojicom priveli na kriminalističko istraživanje 


 ČABAR   Policijski službenici Policijske postaje Čabar dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 19, 22 i 24 godine, zatečenih na mjestu počinjenja kaznenog djela teške krađe.


 
Spomenuti trojac policijska ophodnja je zatekla u subotu, 6. lipnja u večernjim satima na području Gerova gdje su provalili u ugostiteljski objekt iz kojeg su pokušali otuđiti više komada sanitarne opreme (slavine, sifone, držače i druge predmete).


 


Tijekom privođenja jedan od osumnjičenika je pokušao i pobjeći, ali policijski službenici su ga odmah uhvatili i zajedno s ostalom dvojicom priveli na kriminalističko istraživanje.


 


Otuđeni predmeti u vrijednosti oko 25.000 kuna bit će vraćeni vlasnicima. Po završetku istraživanja, trojica osumnjičenika su uz kaznenu prijavu za počinjenje kaznenog djela teške krađe mjerodavnom državnom odvjetništvu, predana pritvorskom nadzorniku.


 


Osumnjičeni 22-godišnjak je i prekršajno prijavljen u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog upravljanja vozilom koje nije registrirao, a što je bio u obvezi poradi promjene vlasništva vozila.