Prometne nesreće

Tri osobe teško ozlijeđene kod Velih Muna, na Zametu ozlijeđen mopedist

Vladimir Mrvoš

Ilustracija, Foto: S. DRECHSLER

Ilustracija, Foto: S. DRECHSLER

Vozač  star 41 godinu vozeći Renault, riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Žejana zbog neprilagođene brzine u zavoju je izgubio nadzor nad vozilom i pritom sletio izvan kolnikaRIJEKA  – Na području Matulja i Rijeke u utorak  su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su teško ozlijeđene tri osobe. Nesreća u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe dogodila se oko 19 sati na ŽC 5012 kod Velih Muna.


Vozač  star 41 godinu vozeći Renault, riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Žejana zbog neprilagođene brzine u zavoju je izgubio nadzor nad vozilom i pritom sletio izvan kolnika te se vozilo zaustavilo na suprotnoj strani kolnika. Uz vozača u nesreći su ozlijeđene 44-godišnja i maloljetna putnica u vozilu pa su prevezeni u KBC Rijeka gdje su im svima utvrđene teške ozljede.


Na Zametu u Rijeci se oko 22.10 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 20-godišnji vozač mopeda marke Gillera. Prilikom polukružnog okretanja u ulici Ivana Ćikovića Belog, osobno vozilo marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin, udarilo je u moped koji se s vozačem srušio na kolnik. Mopedist je također prevezen u KBC Rijeka poradi pružanja medicinske pomoći. U utorak se  na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 14 prometnih nesreća.