Rekorderka

Totalno pijana 51-godišnjakinja izazvala sudar na Banderovu  

Vladimir Mrvoš

NL arhiva

NL arhiva

Najveća koncentracija alkohola od 2,34 promila izmjerena je 51-godišnjoj vozačici Renaulta, koja  je 9. kolovoza na Banderovu uzrokovala prometnu nesreću

RIJEKA – Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske proteklog tjedna dogodilo se 120 prometnih nesreća, od kojih je osam bilo težih, a 112 je bilo lakših.
U ovim prometnim nesrećama deset je osoba teže, a 18 ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 959.500 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovao je jedan pješak, 38 stranih državljana i deset alkoholiziranih vozača. Alkotestirano je 258 vozača, od kojih je kod 21 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,5 promila.
Najveća koncentracija alkohola od 2,34 promila izmjerena je 51-godišnjoj vozačici osobnog vozila marke Renault, riječkih registracijskih oznaka koja  je 9. kolovoza oko 18.55 sati na Banderovu u Rijeci pri utjecaju alkohola upravljala navedenim vozilom te uzrokovala prometnu nesreću s materijalnom štetom. Prekršajno je sankcionirana sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.