Bakljada u čast

Torcida slavi jednog od ubijenih: ‘Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate’

P. N.

Foto Torcida.hr

Foto Torcida.hrZa razliku od dominantnog stava na društvenim mrežama, kojima brojni daju podršku akteru splitskog masakra Filipu Zavadlavu, koji je kalašnjikovom smaknuo tri žrtve povezane s narko miljeom, drugačiji stav iskazala je sinoć navijačka skupina Torcida.


Jedan od ubijenih, 25-godišnji Marin Ožić Paić zvani Pajser bio je, naime, njihove pripadnik. Njemu u čast sinoć su ispred prostorija Kluba navijača upriličili bakljadu i podigli transparent s natpisom “Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate. Marin Ožić Paić 1995. – 2020.”-


– U subotu, 11. siječnja 2020. godine, dogodio se jedan od najcrnijih dana koji se u Splitu pamte. Tijekom kaosa koji je vladao na splitskim ulicama nastradao je naš prijatelj i brat s tribine Marin Ožić Paić. Njegova najveća nesreća je ta što se našao u krivo vrijeme na krivome mjestu. Usmrtio ga je metak koji nije bio namjenjen njemu i nevin mladi život je izgubljen. Počivaj u miru Božjem. Nikada te nećemo zaboraviti – stoji u objavi na službenim stranicama Torcide.
Portal Dalmacija Danas objavio je i video okupljanja ispred Torcidinih prostorija.