Tragedija nedaleko od Preloga

Tijelo muškarca pronađeno na obali jezera HE Dubrava u Međimurju

Hina

NL arhiva

NL arhiva

»Očevidom te mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da se radi o tijelu nepoznatog muškarca na kojem nisu pronađeni tragovi nasilje, a smrt je najvjerojatnije nastupila uslijed utapanja«, izjavio je glasnogovornik PU međimurske Radovan GačalČAKOVEC Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je u srijedu u blizini obale jezera Hidroelektrane Dubrava nedaleko od Preloga, a kako na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, u međimurskoj policiji smatraju kako je smrt najvjerojatnije nastupila utapanjem.


Policija je izvijestila kako je oko podneva zaprimila dojavu građana o lešu nepoznate osobe na obali jezera HE Dubrava, kod naselja Cirkovljan.


Tijelo je iz vode izvukla ekipa Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.
»Očevidom te mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da se radi o tijelu nepoznatog muškarca na kojem nisu pronađeni tragovi nasilje, a smrt je najvjerojatnije nastupila uslijed utapanja«, izjavio je glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.


Dodao je kako se identitet umrlog još utvrđuje, a riječ je o muškarcu starom oko 50 godina, visine oko 190 centimetara, jače tjelesne građe, koji je bio odjeven u plave traperice, smeđu košulju, a na nogama je imao smeđe cipele.


Iz policije su zamolili građane da im se jave ukoliko raspolažu s korisnim informacijama vezano uz opisani događaj.


Mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, a kriminalistička istraživanja se nastavljaju.