NA području Kravlje drage

Tijelo bivšeg zadarskog šefa SOA-e prebačeno na odbukciju u Knin: Samoubojstvo potvrđuje oproštajno pismo?

Foto Nikola Cutuk/PIXSELL

Foto Nikola Cutuk/PIXSELL

Kako je priopćeno iz Policijske uprave šibensko-kninske, danas oko 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila je obavijest da se na području Kravlje drage, između Knina i Gračaca, u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba.ŠIBENIK – Policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja očevid na području Kravlje drage između Knina i Gračaca, gdje je u nedjelju pronađen mrtav muškarac, a tijelo će biti prevezeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.


Kako je priopćeno iz Policijske uprave šibensko-kninske, danas oko 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila je obavijest da se na području Kravlje drage, između Knina i Gračaca, u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba.


Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano, dodaje se.
Tjednik Nacional ranije danas je objavio kako je riječ o bivšem šefu zadarskog centra SOA-e Toniju Matasu, koji je na kninskom području pronađen prostrijeljene glave.


Nacional javlja i da su se pojavile oprečne informacije – jedna da je ubijen, a druga da je počinio samoubojstvo i da je u automobilu navodno ostavio oproštajno pismo.


“U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja se očevid nakon čega će tijelo biti prevezeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti. O svemu poduzetom će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku”, navodi se u kratkom priopćenju PU šibensko-kninske poslanog medijima oko 17 sati.


S obzirom da istraga koja se provodi u suradnji sa šibenskim ŽDO još traje, glasnogovornik PU Šime Pavić naglasio je kako neće biti dodatnih izjava za javnost.