Uhićen 36-godišnjak

Teško ozlijedio djelatnika zaštitarske tvrtke koji ga je dvaput zaustavio kako ne bi pobjegao s ukradenom robom

Šarlota Brnčić

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

Djelatniku zaštitarske tvrtke i osumnjičenom pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar te su zaštitaru ustanovljene teške tjelesne ozljede dok je 36-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljedeDjelatnici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom kojeg se sumnjiči za dva kaznena djela.


Osumnjičenog je u petak, oko 18.40 sati, u trgovini trgovačkog društva Ulici Benka Benkovića u Zadru u krađi uočio djelatnik zaštitarske tvrtke te ga zaustavio kad je namjeravao napustiti trgovinu s otuđenim predmetima.


U namjeri da zadrži ukradeno osumnjičeni je ponovno pokušao pobjeći te fizički napao i ozlijedio djelatnika zaštitarske tvrtke, ali ga je zaštitar ipak spriječio u krađi i zadržao do dolaska policije. Uz uporabu sredstava prisile 36-godišnjak je uhićen, a otuđeni predmeti su mu oduzeti i vraćeni vlasniku, trgovačkom društvu.
Djelatniku zaštitarske tvrtke i osumnjičenom pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar te su zaštitaru ustanovljene teške tjelesne ozljede dok je 36-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.


Nakon provedenog krim istraživanja, zbog sumnje da je počinio kaznena djela “Teška tjelesna ozljeda” i “Razbojnička krađa”, protiv 36-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.