Na ulazu u Staru Bašku

Teška prometna nesreća na Krku: Automobil sletio u provaliju duboku oko 300 metara. Dvije osobe su poginule, jedna je preživjela

Šarlota Brnčić

ilustracija: arhiva NL

ilustracija: arhiva NL

Prema prvim informacijama iz PU primorsko-goranske, oko 19.25 sati došlo je do slijetanja automobila u provaliju i to dubine od oko 300 metara.Teška prometna nesreća sa najtežim mogućim ishodom dogodila se večeras na otoku Krku i to na županijskoj cesti na ulazu u Staru Bašku.


Prema prvim informacijama iz PU primorsko-goranske, oko 19.25 sati došlo je do slijetanja automobila u provaliju i to dubine od oko 300 metara.


Nažalost, u stravičnom padu u provaliju dvije su osobe smrtno stradale, dok je jedna preživjela.
Kako neslužbeno saznajemo, u automobilu su se nalazila dvojica mladića i djevojka koja je jedina preživjela takav grozan pad u provaliju.


Unatoč zadobivenim ozljedama ona je, prema našim izvorima, u trenutku pronalaska bila pri svijesti i prevezena je u KBC na Sušaku.


Neslužbeni izvori nam navode kako se automobil prilikom obrušavanja u provaliju višestruko prevrnuo te da su poginuli mladići i djevojka tada ispali iz njega.


Osim policije i Hitne medicinske pomoći uzbunjeni su i krčki profesionalni vatrogasci koji su se, prema našim informacijama, unatoč nepristupačnom terenu prvi probili do stradalnika.


Očevid je u tijeku i tek kada bude okončan biti će poznate točne okolnosti u kojima se zbila nesreća.