Prometna

Teška nesreća na velikogoričkoj obilaznici, vatrogasci izvlačili djevojku iz automobila

Šarlota Brnčić

Foto JVP Velika Gorica

Foto JVP Velika Gorica

Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu, objavili su vatrogasci JVP Velika GoricaRasvjetljene su okolnosti sinoćne teške prometne nesreće koja se dogodila na velikogoričkoj obilaznici, a na mjestu koje su morali intervenirati i vatrogasci radi oslobađanja unesrećene iz smrskanog automobila.


Očevidom je utvrđeno da je oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak upravljao Seatom, zagrebačkih registracijskih oznaka, desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada.


Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio Audija, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 promila alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci.
U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz Seata je teško ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju.


“Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu.


U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja”, objavila je JVP Velika Gorica.Građane su upozorili na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti, kako bi ovakvih nesreća bilo što manje.