Tragedija

Teška nesreća na autocesti: Poginule su četiri osobe, a među njima i dijete. Preživio samo putnik koji je bio vezan

Hina

Ilustracija: Damir Škomrlj

Ilustracija: Damir Škomrlj

Suvozač u osobnom automobilu, a riječ je o 28-godišnjaku, jedini je u vozilu koristio sigurnosni pojas i u nesreći je lakše ozlijeđen. Svi poginuli državljani su Republike Srbije.VINKOVCI – Četiri osobe poginule se u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autoputu A3, kod odmorišta Bošnjaci u smjeru Zagreba, u četvrtak pola sata nakon ponoći, priopćila je Policijska uprava (PU) vukovarsko-srijemska.


Kako se navodi u priopćenju, do nesreće je došlo kada je vozač Škode Octavije, slovenskih registracijskih oznaka, izgubio nadzore nad vozilom, sletio s autoceste i udario u zaštitnu ogradu, a od siline udarca i zadobivenih ozljeda poginuli su 42-godišnji vozač te putnici u vozilu 14-godišnjak, 43-godišnjakinja i 47-godišnjak.


Suvozač u osobnom automobilu, a riječ je o 28-godišnjaku, jedini je u vozilu koristio sigurnosni pojas i u nesreći je lakše ozlijeđen. Svi poginuli državljani su Republike Srbije.
PU vukovarsko-srijemska opetovno apelira na nužnost i obvezu korištenja sigurnosnoga pojasa jer je, upozorili su, neuporaba sigurnosnoga pojasa jedan od četiri glavna razloga smrtnoga stradavanja u prometu.