Prometna nesreća

Teretnim vozilom udario u Golf i odbacio ga izvan kolnika. Vozačica ozlijeđena

Šarlota Brnčić

SNIMIO: SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO: SERGEJ DRECHSLER

Prednjim dijelom vozila udario je u bočni dio Golfa, križevačke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnja vozačica.Nepropisno kretanje uzrok je prometne nesreće s ozlijeđenom osobom koja se dogodila u Vukovcu gdje je 42-godišnji vozač upravljao teretnim vozilom Daf varaždinske registarske oznake u smjeru Dropkovca.


Prednjim dijelom vozila udario je u bočni dio Golfa, križevačke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnja vozačica. Nakon sudara Golf je odbačen van kolnika i udario je u prometni znak i drvenu dvorišnu ogradu. Vozačica je zatražila liječničku pomoć.


U Križevcima, u Ulici Nikole Tesle, 69-godišnja vozačica je upravljala Fiatom, križevačke registarske oznake, te prilikom uključivanja u promet s parkirališta oduzela prednost prolaska Audiju, križevačke registarske oznake, kojim je upravljala 30-godišnja vozačica.
Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.