Ubio oca, ranio majku

Susjedi o tragediji u Donjem Knegincu: ‘Nakon tog događaja prije nekoliko godina, više nije bio svoj…’

P. N.

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Imao je posljedice nakon toga, no nitko nije mogao zamisliti da će dogoditi krvavi sukob, rekla je susjedaDo nove obiteljske tragedije došlo je jučer kasno poslijepodne u Donjem Knegincu blizu Varaždina. 38-godišnji muškarac tamo je nožem napao oca i majku – 64-godišnjak je preminuo na mjestu događaja od zadobivenih rana, dok je tri godine mlađa žena s teškim ozljedama prebačena u bolnicu u Varaždinu.


Muškarac je priveden u policijsku postaju Varaždin, a susjedi prije jezivog sina nisu primijetili ništa neobično.


“Strašna tragedija. Mirni ljudi, dobri susjedi, nikad nitko ne bi pomislio da će se tako nešto odviti. Nikad nitko nije radio probleme. No, nešto je vjerojatno bilo kad se to dogodilo”, ispričao je jedan od susjeda za 24 sata.
Drugi navode kako je bio miran, iako je imao zdravstvenih problema.


“Bio je povučen, često je šetao ulicom, a nekad je znao pozdraviti. No, on nije bio sav svoj”, rekla je susjeda, spominjući nesreću otprije nekoliko godina kad se ubojica otrovao ugljičnim monoksidom zbog kvara plinskih instalacija.


“Imao je posljedice nakon toga, no nitko nije mogao zamisliti da će dogoditi krvavi sukob. Oni su govorili da on nešto radi za računalom, no što je radio nitko točno ne zna”, rekla je sugovornica 24 sata.