Djeca prebačena u zadarsku bolnicu

SUMANUTI OTAC Muškarac na Pagu jutros bacio svoje četvero djece s prvog kata kuće, sa šest metara visine

P. N.

foto: screenshot google

foto: screenshot google

Prema informacijama Zadarskog radija, obitelj u kojoj se dogodila ova tragedija ocijenjena je problematičnom, a riječ je o ljudima koji su doselili na Pag. Muškarac star 54 godine bacio je s više od šest metara visine, s prvog kata kuće, svoje četvoro malodobne djece. Takvu dojavu zaprimila je jutros oko 6.45 sati zadarska policija. Ovaj sumanuti čin dogodio se u Pagu, u ulici Josipa bana Jelačića.


Prema prvim policijskim informacijama, po dolasku policijskih službenika na lice mjesta djeca su bila pri svijesti i odmah su prevezena u Opću bolnicu Zadar. Tamo nisu željeli reći kakve su prirode ozljede koje su djeca zadobila. Iz policije napominju da utvrđuju okolnosti ovog sumanutog čina oca četvero djece.  


Prema informacijama Zadarskog radija, obitelj u kojoj se dogodila ova tragedija ocijenjena je problematičnom, a riječ je o ljudima koji su doselili na Pag. 
U Policijskom priopćenju kaže se: 


“Jutros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece. Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć. Djeca su potom kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu.”


Sumanuti otac priveden je i nalazi se u službenim prostorijama policije.


– Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece, navodi se u policijskom priopćenju.