Ubodne rane

Suludi sukob u dvorištu: Bez ikakvog povoda nožem izbo dvojicu susjeda kod Novog Marofa

Hina

Photo Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Photo Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Obojica ozlijeđenih muškaraca prevezena su u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na liječenju, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.VARAŽDIN Pedesetpetogodišnji muškarac u subotu navečer u Topličici kod Novog Marofa, u dvorištu obiteljske kuće nožem je ozlijedio dvojicu muškaraca zadavši im ubodne rane, a ozlijeđeni su prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu, izvijestila je u nedjelju varaždinska policija.


Policija navodi da je 55-godišnji muškarac došao sinoć oko 20 sati na dvorište obiteljske kuće u Topličici, u vlasništvu 30-godišnjaka. Bez povoda fizički je napao 53-godišnjeg muškarca te mu nožem kojeg je imao kod sebe, zadao ubodnu ranu u prsište, nakon čega je, također bez povoda napao 30-godišnjeg vlasnika kuće, osobu s utvrđenim invaliditetom, zadavši mu ubodnu ranu u trbuh.


Pritom je prijetio ubojstvom još dvjema osobama koje su se zatekle na mjestu događaja. Napadač je potom pješke otišao, a policija ga je ubrzo uhitila.
Obojica ozlijeđenih muškaraca prevezena su u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na liječenju, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.


Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu.


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su očevid, a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela ubojstvo u pokušaju, teško ubojstvo u pokušaju te prijetnje, navode iz PU varaždinske.