Prometna nesreća

Sudario se s konjem lutalicom u Lici, brižna životinja poginula

Marin Smolčić

Foto PP Gospić

Foto PP Gospić

Večerašnji sraz dogodio se u 18.15 sati na državnoj cesti preko planinskog prijevoja Ljubovo, na potezu od sela Vukava prema SerdarimaSudari stoke koja nekontrolirano luta Likom i sudionika u prometu gotovo su postali svakodnevica. Večerašnji epilog prometne nesreće je još jedna tužna priča o uginuloj životinji o kojoj nitko ne brine, a čija je jedina svrha postojanja ubiranje državnog poticaja neodgovornih vlasnika.


Večerašnji sraz dogodio se u 18.15 sati na državnoj cesti preko planinskog prijevoja Ljubovo, na potezu od sela Vukava prema Serdarima.


Vozač je pri tome zadobio lakše ozljede, nesretni konj je u tome sudaru uginuo u mukama, a na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta. Policijski očevid je tek započeo pa ćemo vas izvjestiti čim dobijemo više detalja o ovome udesu.
Posebno je žalosno što je uginula životinja navodno bila visoko bređa. Večeras vlasnika kobile nije bilo na vidiku, ali bi policija pomoću čipa trebala ustanoviti čija se kobila izdvojila iz krda i našla na sredini državne ceste.


Svega stotinjak metara u smjeru Gospića dogodilo se već ranije nekoliko prometnih nesreća, a u dva sluičaja konji su također uginuli odmah nakon nesreće.