Tragedije

STRAVIČNA PREVRTANJA TRAKTORA U Istri poginula 5-godišnja djevojčica i njena prabaka, kod Opuzena tinejdžer

P. N.U prevrtanju traktora na šumskom putu između sela Bičići i Kuftići kod Barbana večeras oko 20 sati smrtno su stradale starija ženska osoba i njena petogodišnja unuka, doznaje Glas Istre u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave istarske.


Prema neslužbenim informacijama, traktor kojim je upravljao suprug preminule žene kretao se nizbrdicom te je upao u lokvu. U trenutku kada je traktor “zapeo”, žena i djevojčica su pale s njega te ih je poklopila traktorska prikolica. Više detalja ove strašne nesreće nakon očevida, piše Glas Istre.


Nešto ranije, u utorak poslijepodne u mjestu Glog u općini Slivno na području Opuzena dogodila se teška nesreća u kojoj je smrtno stradao 18-godišnjak iz Podgradine, piše Metković news.
Prema informacijama okupljenih mještana, nesreća se dogodila dok je 18-godišnjak radio na zemlji. Vozio je traktor i upao u kanal, a traktor ga je prignječio i mladić je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.


Na mjesto nesreće stigli su policajci, vatrogasci i hitna pomoć. Prizor je bilo toliko potresan da su djelatnici hitnih službi bili u teškom šoku, a neki su čak i zaplakali, piše Jutarnji.