Požar planuo iza ponoći

STRAVIČAN POŽAR U ROVINJU: Vatrogasci iz gorućeg stana izvukli troje djece

Hina

foto: JVP Rovinj

foto: JVP Rovinj

Dvije punoljetne i tri maloljetne osobe neozlijeđene su izvučene izvučene iz stana, a muškarac je zbog udisanja dima prevezen u pulsku Opći bolnicu, potvrdila je policija.ROVINJ – Rovinjski vatrogasci spasili su troje maloljetne djece i tri odrasle osobe iz požara koji je izbio u četvrtak oko 3,40 sati na prvom katu kuće u Rovinju, među kojima je jedan muškarac prevezen u bolnicu, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava istarska.


Dvije punoljetne i tri maloljetne osobe neozlijeđene su izvučene izvučene iz stana, a muškarac je zbog udisanja dima prevezen u pulsku Opći bolnicu, potvrdila je policija.


Policija je dojavu o požaru na prvome katu kuće u ulici Pessel u Rovinju zaprimila u 3,40 sati, a na gašenje su upućeni rovinjski vatrogasci s tri vozila. Požar je lokaliziran već oko 4 sata, a iz stana su vatrogasci izvukli troje malodobne djece u dobi od dvije do 14 godina te tri punoljetne osobe od kojih je jedna, zbog udisanja dima, prevezena u pulsku bolnicu.
“Uzrok požara još nije utvrđen a policijski djelatnici u suradnji s inspektorom zaštite od požara tijekom jutra će obaviti očevid, nakon kojeg bi trebale biti poznate sve okolnosti koje su dovele do požara”, istaknula je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač.