Nastavlja se istraga

STRAVA U SOPOTU Djevojka čije je tijelo pronađeno umotano u tepih bila je – maloljetna

P. N.

Foto Jurica Galoić / PIXSELL

Foto Jurica Galoić / PIXSELLPolicija se danas i službeno oglasila o stravičnom otkriću u zagrebačkom naselju Sopot – pronalasku u podrumu ženskog tijela umotanog u tepih.


Prema službenim informacijama, djevojka je bila – maloljetna.


– Jučer, 15. veljače oko 7.20 sati u Novom Zagrebu u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe. Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, no uzrok smrti još nije utvrđen. Utvrđen je identitet ženske osobe te je utvrđeno da se radi o maloljetnici, naveli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
»Inače nas probudi lavež pasa, ljudi koji prodaju krumpir i zelje, a jutros su to bile sirene, buka i lupanje policajaca na vrata«, kazala je stanarka Zemljakove ulice u zagrebačkom Sopotu gdje je jučer oko šest sati na stubama ispred ulaza u podrum jedan od stanara pronašao beživotno tijelo mlade i tamnokose žene omotane u tepih. Odmah je pozvao hitnu pomoć, a u 7,30 policija je već ogradila teren i započela kriminalističko istraživanje, navodi dnevnik.


»Sva se naježim kada se sjetim buke koja je možda prethodila njezinoj smrti. Dvojica muškaraca su se oko pet sati glasno prepirala, odjekivalo je cijelom zgradom. Nakon toga se čuo ženski vrisak i sljedeće što znam, ispred nekadašnjeg skloništa iz vremena Domovinskog rata pronađena je mrtva djevojka«, prepričala je Sopoćanka.


O kome je točno riječ još se ne zna, ali kako nagađaju stanari, u pitanju bi mogla biti studentica koja je samo slučajna žrtva. Više pročitajte OVDJE.