Traje očevid

Nezapamćena tragedija na autocesti A3! U slijetanju kosovskog autobusa koji je vozio iz Frankfurta poginulo 10 ljudi

Hina

Foto Ivica Galović PIXSELL

Foto Ivica Galović PIXSELL

Kako se neslužbeno doznaje autobus je prometovao na liniji Frankfurt-Đakovca. Uskoro bi, po neslužbenim informacijama, na mjesto događaja trebao doći i ministar zdravstva Vili BerošBroj poginulih u jutrošnjem slijetanju autobusa na autocesti kod Slavonskog Broda porastao je na deset, izvijestila je u nedjelju slavonsko-brodska policija uz napomenu da je tijekom očevida utvrđeno kako se radi o autobusu kosovskih, a ne makedonskih registracijskih oznaka.


Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, stoji u priopćenju policije.


Napominju i kako će više informacija biti po završetku očevida.
Kako se neslužbeno doznaje autobus je prometovao na liniji Frankfurt-Đakovca.


Uskoro bi, po neslužbenim informacijama, na mjesto događaja trebao doći i ministar zdravstva Vili Beroš.


S mjesta nesreće vozila hitne pomoći još uvijek odvoze unesrećene, a na terenu oko prevrnutog autobusa interveniraju i pripadnici javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.


RANIJE


Prethodno je Hini glasnogovornik brodsko-posavske policije Damir Brezić potvrdio brojku od osam poginulih.


“Situacija je vrlo teška i još uvijek je velik broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu”, rekao je Brezić.


Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka.


U nesreći su, po prvim informacijama policije, bile tri smrtno stradale osobe te nekoliko desetaka ozlijeđenih.


Policija očevidom utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.


Ivica Galovic/PIXSELL


RANIJE


U slijetanju autobusa makedonskih oznaka na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u nedjelju ujutro poginule su tri osobe dok je nekoliko desetaka ozljeđeno, izvijestila je brodsko-posavska policija.


Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka.


U nesreći su tri osobe smrtno stradale dok je nekoliko desetaka osoba zadobilo tjelesne ozljede, izvjestila je policija koja očevidom utvrđuje okolnosti pod kojim se dogodila prometna nesreća.