Prijeti mu dugogodišnji zatvor

ŠTO ĆE REĆI? Monstruozni otac s Paga noćio u zadarskoj policiji, ujutro će biti ispitan u tužiteljstvu

P. N.

Foto Dino Stanin / PIXSELL

Foto Dino Stanin / PIXSELL

Policija je preko glasnogovornice Policijske uprave zadarske objavila za što terete Rođaka - radi se o četverostrukom teškom ubojstvu u pokušaju, za što mu prema važećim zakonima prijeti od 15 do 40 godina zatvoraU prostorije zadarske policije noćas je doveden 54-godišnji Josip Rođak, koji je jučer ujutro s balkona obiteljske kuće u Pagu bacio svoje četvero male djece.


Monstrum koji je počinio zločin kakav Hrvatska ne pamti ujutro će biti ispitan u prostorijama Županijskog državnog odvjetništva u Zadru. 


Policija je još jučer preko glasnogovornice Policijske uprave zadarske objavila za što terete Rođaka – radi se o četverostrukom teškom ubojstvu u pokušaju, za što mu prema važećim zakonima prijeti od 15 do 40 godina zatvora. 
Rođakova polusestra Dunja K. kaže kako je s njim rijetko bila u kontaktu, ali je oduvijek bio problematičan, pa su im odnosi bili zahladili. 


– Imao je i problema sa zakonom zbog navodne nelegalne prepodaje automobila. Neko vrijeme je navodno radio i u Njemačkoj, prije ovog posla noćnog čuvara u kampu u Šimunima. Ne znam što mu se dogodilo da ovo napravi, ne mogu još vjerovati. Samo da djeca budu dobro, njih mi je žao od sveg srca”, kazala je potresena polusestra Josipa Rođaka za Informativni centar Virovitica.