Incident

Splitskim ulicama šetao se mladić s dva noža, lovilo ga više policajaca

Portal Novi list

Foto Screenshot Facebook Split uživo

Foto Screenshot Facebook Split uživo

Upućena mu je zapovijed da se zaustavi i baci noževe. Odbio je zapovijed policijskih službenika radi čega su nad njim uporabljena sredstva, izvijestila je splitska policijaNa Facebook stranici Split uživo objavljen je video iz Splita, na kojem se vidi mladić koji u rukama drži dva noža, a na sigurnoj udaljenosti slijedi ga više policajaca.


Policijska uprava splitsko-dalmatinska za Dalmatinski portal objasnila je ovaj incident.

“Oko 15.48 zaprimili smo dojavu kako ulicom hoda muškarac koji u ruci nosi nož nakon čega je ušao u prodavaonicu i uzeo drugi nož te izašao na ulicu. Na teren je odmah upućeno nekoliko policijskih ophodnji kako bi pronašli muškarca.


Pronađen je nakon dvadesetak minuta. Upućena mu je zapovijed da se zaustavi i baci noževe. Odbio je zapovijed policijskih službenika radi čega su nad njim uporabljena sredstva prisile, sprej, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje.Odveden je na pregled liječniku, a u ovom trenutku je u službenim prostorijama i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba”, naveli su u PU splitsko-dalmatinskoj za Dalmatinski portal.