Dvojica u pritvoru

Snoopy i Maša nanjušili 2,5 kilograma kokaina u dva auta na području Zagreba

Hina

Foto: MUP

Foto: MUP

U policiji kažu da su psi za detekciju droga u jutarnjim satima na širem zagrebačkom području pozitivno reagirali na zaustavljena vozila kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiHU policijskom pritvoru u petak su završili 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH u čijim su vozilima policijski psi Snoopy i Maša nanjušili gotovo 2,5 kilograma kokaina, izvijestila je policija.


Krijumčari su uhićeni dan ranije u akciji koju je hrvatska kriminalistička policija provela u suradnji redarstvenim vlastima BiH.


U policiji kažu da su psi za detekciju droga u jutarnjim satima na širem zagrebačkom području pozitivno reagirali na zaustavljena vozila kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH.
Nakon pretrage utvrđeno je da su dvojica spomenutih muškaraca prevozili ukupno 2,442 grama kokaina u dva pakiranja, a droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom narko tržištu.


Opisanom zajedničkom međunarodnom policijskom aktivnošću spriječena je daljnja preprodaja zaplijenjenog kokaina, a ujedno je zaplijenjeno i 6.500 eura, izvijestila je policija.


Dodaju da su osumnjičeni muškarci u petak predani pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nadležnom državnom odvjetništvu.