Prekršajni nalog

Skrivao i preprodavao amfetamin, kokain, marihuanu i MDMA. Pronašli mu i oružje

Šarlota Brnčić

Foto MUP

Foto MUP

Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Savice nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao na nezakonitom tržištuZagrebačka policija dovršila je krim istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina, kokaina, marihuane i droge MDMA.


Drogu je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Savice nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.


Također, obavljenom pretragom njegove kuće policijski službenici pronašli su ukupno 2703,3 grama amfetamina pakiranog u četiri plastične vrećice, 19,5 grama kokaina pakiranog u tri plastične vrećice, 217,3 grama marihuane pakirane u četiri omota, ukupno 19 komada tableta droge MDMA, tri digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, predmete za pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
Prilikom pretrage policajci su pronašli plinski revolver i zračnu pušku zbog čega je 32-godišnjaku izdan Obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.