Nasilje prilikom obiteljskog posjeta

Sarajevski slučaj: Došao u posjet, pa upao u WC i pokušao silovati prijateljevu suprugu

Šarlota Brnčić

Foto Davor Puklavec/PIXSELL

Foto Davor Puklavec/PIXSELL

Napasnik je iskoristio trenutnu odsutnost nevjenčanog supruga žrtve, te kada je ona ušla u WC, ušao je unutra za njom, te se krenuo skidati govoreći joj da želi s njom imati seks. Nakon toga je užasnuta i prestrašena žena počela vrištati, te se opiratiGotovo nevjerojatno zvuči vijest koja dolazi iz Sarajeva, a gdje je muškarac pokušao silovati prijateljevu suprugu prilikom obiteljskog posjeta. Zaskočio ju je ni više ni manje nego li u WC-u, a spletom, za nju sretnih okolnosti, uspjela se otrgnuti i spasiti iz napadačevog zagrljaja.


Kako piše Dnevni avaz, seksualni delikt se zbio prošlog vikenda u predgrađu Sarajeva, na području Općine Ilidža, a zbog pokušaja napastvovanja uhićen je 37-godišnji A. Č. iz Hadžića koji je nakon ispitivanja u policijskim prostorijama predan u nadležnost tužiteljstva.


Napasnik je iskoristio trenutnu odsutnost nevjenčanog supruga žrtve, te kada je ona ušla u WC, ušao je unutra za njom, te se krenuo skidati govoreći joj da želi s njom imati seks.
Nakon toga je užasnuta i prestrašena žena počela vrištati, te se opirati. Uspjela je nasilnika poprskati sprejem koji joj se našao pri ruci i tako ga onemogućiti. Ubrzo se i njen nevjenčani suprug vratio kući, te je pozvao policiju koja ga je uhitila, prenosi Dnevni avaz.