Prometna nesreća

Sa više od 2 promila vozačica udarila u policijski auto i ozlijedila policajce

Šarlota Brnčić

Foto MUP

Foto MUP

Vozačici je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstvaDobrano pijana vozačica sjela je u popodnevnim satima za upravljač automobila te doživjela prometnu nesreću u kojoj je ozlijedila dva policajca.


Kako je priopćeno iz PU vukovarsko-srijemske, u 16.40 sati na raskrižju ulica Dr. Ante Starčevića i Hrvatskog zrakoplovstva u Vukovaru, 45-godišnja vozačica je, upravljajući automobilom vukovarskih registracijskih oznaka pod 2,18 promila, pri skretanju prešla na lijevu prometnu traku.


Udarila je u policijsko vozilo pri čemu su dva policijska službenika lakše ozlijeđena.
Vozačici je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.


Zbog upravljanja pod utjecajem alkohola, radi čega je izazvala prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, policija će protiv vozačice podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna u rasponu od 12.000 do 20.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od najmanje šest mjeseci, s obzirom da je ovo drugi put kako je počinila prekršaj pod utjecajem alkohola u organizmu.