Slijede prijave

Sa 2,44 promila prebrzo vozio te prešao na travnatu površinu udarivši u metalni stup i ploču za obavijesti

Šarlota Brnčić

Ilustracija PU brodsko-posavska

Ilustracija PU brodsko-posavska

Pobjegao s mjesta nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla.U Novoj Gradiški, jučer se, u 17.50 sati, na prilaznom kolniku trgovačkog centra i kolniku Ulice Maksimilijana Benkovića, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, nakon koje je vozač otišao sa mjesta događaja.


Naime, vozač je zbog neprilagođene brzine (prilikom skretanja) prešao na travnatu površinu udarivši u metalni stup i ploču za postavljanje obavijesti (vlasništvo Grada Nove Gradiške), te se udaljio u nepoznatom smjeru, a nije vlasniku oštećenog stupa i ploče ostavio podatke o sebi i vozilu, niti o istom obavijestio policiju.


Policijski službenici su vozača ubrzo pronašli i utvrdili da se radi o 28-godišnjaku, kojega su alkotestirali, te je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,44 promila.
Alkoholizirani vozač je doveden u policiju i zadržan na otriježnjenju nakon liječničkog pregleda, kojim je utvrđeno da je sposoban za daljnji postupak u policiji.


Nakon dobivene analize na prisutnost alkohola u organizmu, policijski službenici će protiv 28-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prijave.