Prometna nesreća

S više od 2 promila sjeo za upravljač Astre te pokupio i teško ozlijedio dvije biciklistice

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 59-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, ali i 52-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Sestre milosrdniceSinoć oko 19 sati, 40-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravljao Opel Astrom, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Savskom ulicom u Mičevcu u smjeru sjeverozapada.


Dolaskom za 83 metara od kućnog broja 75 uslijed neprilagođene brzine naletio je na bicikl marke Exclusiv kojim je upravljala 59-godišnjakinja, a kretala se ispred 40-godišnjaka, Savskom ulicom uz rub kolnika u istom smjeru.


Nakon naleta, 59-godišnjakinja je pala na tlo dok se Opel nastavio nekontrolirano kretati u smjeru sjeverozapada da bi tada naletio i na bicikl marke More miles kojim je upravljala 52-godišnjakinja, a kretala se ispred 59-godišnje biciklistice.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 59-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, ali i 52-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice.