Kažnjen

S bejzbolskom palicom i bez dozvole vozio Dubrovnikom; platio masnu kaznu

Hina

Ilustracija / Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ilustracija / Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Kod sebe je 25-godišnjak imao manju količinu marihuane te bejzbol palicu oblijepljenu izolir trakom koja, tako pripremljena za napad, pod navedenim okolnostima predstavlja oružje D kategorijeNovčanom kaznom od 3450 eura sankcioniran je 25-godišnjak koji se u ponedjeljak nešto prije ponoći bez vozačke dozvole provezao automobilom po Dubrovniku, a u kojemu je držao bejzbol palicu pripremljenu za napad, naveli su u srijedu iz dubrovačko-neretvanske policije.


U automobilu dubrovačkih registracija zaustavili su ga na dubrovačkoj Obali Stjepana Radića, utvrdivši da vozi prije no što je stekao pravo na upravljanje vozilima “B” kategorije.


Kod sebe je 25-godišnjak imao manju količinu marihuane te bejzbol palicu oblijepljenu izolir trakom koja, tako pripremljena za napad, pod navedenim okolnostima predstavlja oružje D kategorije.
Odbio je testiranje na droge te pregled uzimanjem krvi i urina radi analize.


Zbog niza prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama, o suzbijanju zlouporabe droga te o nabavi i posjedovanju oružja građana odveden je na Općinski sud u Dubrovniku, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 3450 eura.