Provalio u skladište

Riječka policija istražujući provalu i prijetnju pronašla kradljivca za kojim su već ranije raspisane dvije tjeralice

Šarlota Brnčić

Foto Marko GRACIN

Foto Marko GRACIN

Inače su za njime bile raspisane i dvije potrage, među kojima i potraga od strane Policijske uprave zagrebačke temeljem rješenja nadležnog suda, pa je stoga 30-godišnjak prepraćen u istražni zatvor u ZagrebuRiječka policija ne samo da je uhvatila provalnika, već je pronašla i muškarca za kojim su na snazi bile čak dvije tjeralice!


Kako je priopćeno iz PU primorsko-goranske, policijski službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u tešku krađu provaljivanjem.


Riječ je o počinitelju koji se sumnjiči da je 24. prosinca prošle godine provalio u skladište riječke tvrtke na području Pehlina iz kojega je otuđio ručni cirkular i druge predmete u vrijednosti od oko 1.500 kuna.
Tijekom istraživanja je utvrđeno da je osim krađe počinio i kazneno djelo prijetnje na štetu hrvatskog državljanina, upućenu mu tijekom prošle godine.


Po završetku istraživanja 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.


Inače su za njime bile raspisane i dvije potrage, među kojima i potraga od strane Policijske uprave zagrebačke temeljem rješenja nadležnog suda, pa je stoga 30-godišnjak prepraćen u istražni zatvor u Zagrebu.