Niz prekršaja

Recidivisti, zaustavljenom u središtu Malog Lošinja, sud izrekao kaznu od 2.650 eura, kao i privremeno oduzimanje automobila

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Vozio u vrijeme važeće zabrane, odnosno, bez vozačke dozvole, a koja mu je poništena još u listopaduU prekršajnom postupku protiv 57-godišnjaka, a prema optužnom prijedlogu policije, Općinski sud u Rijeci, Stalna služba u Malom Lošinju, donio je presudu zbog počinjenih prekršaja u prometu.


Riječ je o recidivistu kojega je policija zaustavila u središtu Malog Lošinja u utorak, 31. siječnja, oko 12.30 sati, kada je upravljao Audijem, zagrebačkih registracijskih oznaka.


Provjerom je utvrđeno da vozi u vrijeme važeće zabrane, odnosno, bez vozačke dozvole, a koja mu je poništena još u listopadu 2022. godine temeljem prikupljenih negativnih bodova u dosadašnjim prekršajnim postupcima.
Policija ga je privela na postupanje te po završetku protiv njega podnijela optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 2.650 eura, kao i privremeno oduzimanje automobila.