Uhićen dvojac

Razbojnici zatečeni u provali u hotel na širem području Ičića; imali su pištolj i drogu

P. N.

Ilustracija / Foto Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Ilustracija / Foto Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Vlasnici hotela su putem online video nadzora vidjeli dvije osobe kako provaljuju u prizemni dio hotela te su pozvali policiju. Budući da je policijska ophodnja bila u blizini, zatekli su počinitelje na mjestu događajaOpatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana koje se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela teška krađa u pokušaju.


Riječ je o osobama, starosti 36 i 50 godina, koji su u petak, 12. travnja oko 23.20 sati, pokušali provaliti u hotel na širem području Ičića.


Naime, vlasnici hotela su putem online video nadzora vidjeli dvije osobe kako provaljuju u prizemni dio hotela te su pozvali policiju. Budući da je policijska ophodnja bila u blizini, zatekli su počinitelje na mjestu događaja te ih odmah uhitili. Pri tome je kod počinitelja pronađen alat za provaljivanje, ali i pištolj te manja količina droge kokain kod 36-godišnjaka.
Policijski službenici priveli su ih na kriminalističko istraživanje te su po završetku obojica osumnjičenika, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenog kaznenog djela, predani pritvorskom nadzorniku.


Osumnjičeni 36-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.