Privedeni muškarac završio u bolnici

Rastrojeni muškarac zaustavljao automobile pa im oštrim predmetom razbijao stakla i lim

Šarlota Brnčić

Foto Vedran SITNICA

Foto Vedran SITNICA

Zbog stanja u kojem se 45-godišnjak nalazio prevezen je na pružanje liječničke pomoći u KBC Split gdje je i zadržan. Nad istim će naknadno biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje niza oštećenjaSplitskoj policiji jučer je najprije dojavljeno kako su u mjestu Srinjine na parkiranome automobilu najvjerojatnije oštrim predmetom razbijena stakla te oštećen poklopac motora u vlasništvu 28-godišnjaka.


Nakon toga zaprimljeno je više dojava da u mjestu Strožanac muškarac zaustavlja vozila te ih potom oštrim predmetom oštećuje. Policijski službenici druge policijske postaje Split oko 22.30 sati u mjestu Strožanac zatekli su 45-godišnjaka te ga uz uporabu sredstava prisile uhitili i priveli u prostorije policije.


Utvrđeno je kako su u mjestu Strožancu na dva automobila kojima su upravljali  44-godišnjak i 18-godišnjak razbijena stakla, a također i da je 25-godišnjakinji oštećen mobitel koji joj je iz ruke muškarac bacio na pod.
Zbog stanja u kojem se 45-godišnjak nalazio prevezen je na pružanje liječničke pomoći u KBC Split gdje je i zadržan. Nad istim će naknadno biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje niza oštećenja.