Istraga

Radnik iz Ukrajine ubijen u Slavonskom Brodu. Policija danas uhitilla još tri osobe

Hina

Snimio SERGEJ DRECHSLER

Snimio SERGEJ DRECHSLER

Mediji navode da su prolaznici oko podneva iz kuće čuli prepirku, ali nisu razumjeli oko čega su se svađaliZbog smrti ukrajinskog radnika (47) u kući u središtu Slavonskog Broda policija je u utorak navečer uhitila još tri osobe nad kojima provodi kriminalističko vještačenje.


Policija je ranije u utorak izvijestila da su u kući u središtu Slavonskog Broda nakon dojave pronašli tijelo mrtvog muškarca te da je privedena “jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem”.


U srijedu je policija potvrdila da se radi o 47-godišnjem ukrajinskom radniku te da su privedene još tri osobe.
Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a Županijsko državno odvjetništvo je naložilo provođenje obdukcije tijekom današnjeg dana kojom će se utvrditi točan uzrok smrti, kažu u policiji.


Tijelo mrtvog muškarca, za kojega se sumnja da je ubijen, policija je pronašla jučer oko 15,20 sati u kući u Starčevićevoj ulicu u središtu Slavonskog Broda gdje žive građevinski radnici.


Mediji navode da su prolaznici oko podneva iz kuće čuli prepirku, ali nisu razumjeli oko čega su se svađali. Ne isključuju ni da je prepirka uslijedila nakon što je 47-godišnjak preminuo pa je među njima nastala panika.