Ulovljen

Radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine droge LSD i konoplje. Prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Pretragom stana pronađena je 51 doza droge LSD i 24 grama konopljePolicijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine droge LSD i konoplje tipa droga koje je potom skrivao u stanu na adresi prebivališta na području Dubrave nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.


Jučer, u popodnevnim satima, pretragom stana u kojem prebiva osumnjičeni pronađena je 51 doza droge LSD, 24 grama konoplje tipa droga pakirane u dva paketa, jedna djelomično konzumirana ručno motana cigareta ispunjena smjesom duhana i konoplje tipa droga i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.