Prvo ispitivanje

Putem mobilne aplikacije prijetio supruzi

Vladimir Mrvoš

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 15. svibnja 2020., u vremenu od 23,30 sati do 23,42 sati na području Crikvenice, u nakani da zastraši svoju bivšu partnericu s kojom ima zajedničko maloljetno dijete, putem mobilne aplikacije poslao joj više poruka u kojima je vrijeđao oštećenicu i prijetio joj teškim tjelesnim ozljeđivanjemCRIKVENICA   Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (1991.) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.


 


Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 15. svibnja 2020., u vremenu od 23,30 sati do 23,42 sati na području Crikvenice, u nakani da zastraši svoju bivšu partnericu s kojom ima zajedničko maloljetno dijete, putem mobilne aplikacije poslao joj više poruka u kojima je vrijeđao oštećenicu i prijetio joj teškim tjelesnim ozljeđivanjem.
 


Poruke su kod oštećenice izazvale osjećaj straha za život i osobnu sigurnost. Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka  i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.