Općinsko državno odvjetništvo

Protiv 44-godišnjaka koji je u liječničkoj ambulanti u Rijeci prijetio medicinskom osoblju podignuta optužnica

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

Tereti ga se da je potom zaprijetio prisutnim osobama da će im nauditi istovremeno izvadivši iz odjeće oštar predmet pa je njegovo postupanje izazvalo kod oštećenika osjećaj straha i osobne nesigurnostiOkončana je istraga protiv 44-godišnjaka zbog prijetnje te je riječko Općinsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu.


Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je 27. travnja oko 19.45 sati, u Rijeci, u jednoj liječničkoj ambulanti zatražio od dežurne liječnice izdavanje lijeka, nakon čega je počeo izražavati svoje nezadovoljstvo postupanjem medicinskog osoblja, iako je u tijeku bila obrada drugog pacijenta zbog čega su ga medicinski tehničari upozorili na ponašanje.


Tereti ga se da je potom zaprijetio prisutnim osobama da će im nauditi istovremeno izvadivši iz odjeće oštar predmet pa je njegovo postupanje izazvalo kod oštećenika osjećaj straha i osobne nesigurnosti.
Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.