Pretraga

Prodavali ilegalne preparate za potenciju i međusobno si davali na uživanje drogu

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Pronađena i oduzeta manja količina marihuane, drobilica, digitalna vaga i ilegalni preparati za potencijuPolicijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 40 i 19-godišnjakom te 63-godišnjakinjom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i nedozvoljene trgovine.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su osumnjičeni 40 i 19- godišnjak međusobno si davali na uživanje drogu marihuanu.


Također, sumnja se da su osumnjičeni 40-godišnjak i 63-godišnjakinja neovlašteno prodavali ilegalne preparate za potenciju.
Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedene su pretrage osoba, doma, drugih prostorija i vozila koje koriste osumnjičeni te je pronađena i oduzeta manja količina droge marihuane, drobilica, digitalna vaga i ilegalni preparati za potenciju.


Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Omogućavanje trošenja droga i Nedozvoljena trgovina protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.