Horor u Rijeci

Prizor šokirao i iskusne istražitelje: ‘Lice žene bilo je potpuno smrskano’. Ubojica uhićen u blizini poprišta zločina

Šarlota Brnčić

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Neslužbeno, ubojica je uspio pobjeći s mjesta zločina, iz riječkog kafića Pin i, prema izjavi svjedokinje bježao prema Koblerovom trguIsplivali su novi stravični detalji zločina koji je danas poslijepodne šokirao Rijeku. Kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih istrazi, napadač je, ne samo rukama nasrnuo svom silom na nesretnu ženu, već i da ju je tukao nogama.


Prizor ubijene žene bio je šokantan čak i za iskusne istražitelje, ubojica joj je lice smrskao doslovno do neprepoznatljivosti. Još uvijek nije poznato što je izazvalo takav ispad ubilačkog bijesa kod napadača.


Neslužbeno, ubojica je uspio pobjeći s mjesta zločina, iz riječkog kafića Pin i, prema izjavi svjedokinje bježao prema Koblerovom trgu. No policija je vrlo brzo stegnula obruč oko njega, te ga uhitila nedaleko od poprišta zločina.
Nakon višesatnog očevida izjavu je dala zamjenica županijskog državnog odvjetnika Tea Radovani.


“Ubojstvo se dogodilo unutar kafića od strane muške osobe, na štetu ženske osobe. Osoba za koju se sumnja da je počinitelj je pod nadzorom policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za sada su osnove sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstva”, izjavila je Radovani.