Istraga

Priveden muškarac koji je do smrti premlatio Riječanina u Adamićevoj u noći otvorenja EPK

Vladimir Mrvoš

Ilustracija / Foto Sergej Drechsler

Ilustracija / Foto Sergej Drechsler

Osumnjičeni 44-godišnjak je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku. Riječ je o muškarcu kojeg je policijska patrola uspjeli sustići, iako je dolaskom policije po dojavi o narušavanju javnog reda i mira u Adamićevoj ulici u Rijeci pokušao pobjeći s mjesta događajaRIJEKA – Riječka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje za počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti.


Riječ je o muškarcu kojeg je policijska patrola uspjeli sustići, iako je dolaskom policije po dojavi o narušavanju javnog reda i mira u Adamićevoj ulici u Rijeci pokušao pobjeći s mjesta događaja. 


Kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenim 44-godišnjakom je utvrđena sumnja da se u noći 2. veljače verbalno sukobio s hrvatskim državljaninom, također u dobi od 44 godine, te ga udario uslijed čega je oštećeni pao i zadobio ozljede.
Policija je u blizini mjesta događaja bila u obilasku terena te je od građana dobila dojavu o narušavanju javnog reda i mira i vrlo brzo stigla na mjesto događaja. Uočivši ozlijeđenog muškarca odmah je pozvala hitnu medicinsku pomoć, koja je ozlijeđenog 44-godišnjaka prevezla u bolnicu, gdje je nažalost preminuo.


Osumnjičeni 44-godišnjak je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.